середа, 20 грудня 2017 р.

День Святого Миколая разом з бібліотекою

Миколай, Миколай, ти до нас завітай
        Миколай, Миколай, ти про нас не забувай

    Дітлахи молодших класів  з нетерпінням чекали на подарунки від Святого Миколая та на чудове і загадкове свято, яке подарує їм шкільна бібліотека Первомайського НВК. І ось, нарешті, відбулося це яскраве, казкове свято, котре було присвячене дню Святого Миколая.
    У актовій залі зібралося багато дітлахів в передчутті казкового дійства за участю Святого Миколая, ангелів, чортенят. І це не дивно, адже все більше читачів із задоволенням стають активними учасниками цих свят.
   Бібліотекарі ознайомили дітей з легендами та переказами про Святого Миколая, про історію його життя. В цій затишній, святковій атмосфері з уст маленьких читачів лунали пісні, вірші для Святого Миколая. Впродовж свята учні відгадували загадки,складали пазли,  відповідали на питання.      Маленькі читачі переглянули презентацію «Святий Миколай, до нас завітай!». Зі щирими усмішками на обличчях дітки обмінювались своїми враженнями про подарунки, які приніс Святий Миколай.  По закінченні свята дітлахи з великим задоволенням подякували  артистам учням 7-Б класу за веселе свято.

1 коментар: