пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Пізнавально-патріотичний мультсеріал “Моя країна – Україна”

 

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек -2022

            “Моя країна – Україна”: всі серії першого в Україні                                            пізнавально-патріотичного мультсеріалу

       


       В мережі з’явився перший в Україні краєзнавчий, пізнавальний, патріотичний анімаційний серіал.

       Кінопроект містить в собі краєзнавчий, історичний та культурологічний матеріали. Кожна серія, то подорож Україною з легендами та історією рідного краю.  Фільми цього серіалу формують національну свідомість, гордість за свою країну, допомагають виховувати майбутнє покоління українців. Наразі викладено перший сезон. Приємного перегляду! 

   


                                                    «Книга-мандрівка. Україна» -
перший український мультсеріал, заснований на реальних подіях і нереальних пригодах. Чому «книга»? Бо серіал створено на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна», — а тепер його персонажі, історії та відкриття оживають в українському Youtube! Героями й героїнями мультсеріалу є всесвітньо відомі українці й українки, пам’ятки та події, — на жаль, не завжди добре знані земляками. Знай більше — підписуйся на канал мультсеріалу «Книга-мандрівка. Україна» просто зараз! Мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» створено креативним агентством Green Penguin за підтримки Українського культурного фонду.

              

                           

Немає коментарів:

Дописати коментар