середа, 29 листопада 2023 р.

І знов про Первомайськ.

                                                   Ода рідному місту.

   На теренах Первомайських пабликів натрапила на дуже цікаву інформацію про наше місто. Олександр Висоцький з великою любов’ю зробив мікс з цікавинок нашого міста.      Першоджерело

   Публікація надихнула на можливість ще раз з захопленням подивитися на різноманіття нашого спільного дома. Олександре, дякуємо Вам за цю можливість.

   Місто неповторне річками та Бузькими порогами, культурою, людьми, традиціями. Тут є чарівний баланс між досить багатим, як для невеликого міста, культурним життям та можливістю поблукати на природі просто в межах міста. Усе, що тобі може бути потрібно, — в межах години руху будь-яким транспортом.

   Місто має цікавезну історію і купу таємниць, які відкриває тому, хто ним щиро захоплений. Чого лише вартий наш старий парк, і млини на Бузі та Синюсі, і старі будівлі, кожна з яких має свою історію.

   Нехай це місто для кожного з вас буде особливим, нехай тут народжується щастя і кохання, хай наше місто росте і розвивається, обдаровуючи усіх нас світлими мріями та добрими сподіваннями!

Немає коментарів:

Дописати коментар