середа, 9 січня 2019 р.

Зимова казка


    Зимові свята у бібліотеці…
                  
                                                Любі наші читачі!

     У вас зимові   канікули! Проведіть їх разом з бібліотекою!  Почитайте найдобріші та найцікавіші книжки! Бібліотека чекає на вас!                           
                          Пориньте у зимову казку!!!

    Новий, 2019  рік, пройде під знаком Жовтої  Земляної Свині. Ця тварина символізує вірність і стабільність, чого й можна побажати усім своїм близьким. Жовта Свиня домовита і господарська. Так що можете втілювати будь-які свої плани та ідеї. Також свиня любить все інтелектуальне, любить пізнавати нове і набиратися знань, але цілі ставити не дуже любить. Однак цей рік буде вдалим для студентів і школярів. А ось ті, у кого робота буде пов'язана з творчістю, отримають подвійну порцію удачі від Свині. Свиня дуже трепетно ставиться до сімейних традицій, не порушує принципи і обіцянки. А головна якість східного знака - щирість. Свиня завжди чесна і відкрита, підтримує таких же людей і не маніпулює ними.
А в основному рік буде дуже спокійним і стабільним. Жовтий колір і стихія землі буде відчуватися в різних життєвих ситуаціях, і кожен місяць буде проходити по-різному. У березні буде час творчості, а в кінці весни Свиня допоможе фізично трудящимся. Влітку буде багато нових зустрічей, знайомств і закоханостей. Восени покращаться сімейні відносини. А фінанси змінять вектор вже ближче до кінця 2019 року. Але везти буде весь рік тим, хто трудиться.

1 коментар: