середа, 20 лютого 2019 р.

Бачити серцем.

Журфікс з фотографом-натуралістом Денисом Кривим.
                                                                 «Фотографія є найважливішим  
                                                                 інструментом донесення ідей, в тому
                                                                 числі і ідеї збереження унікальних
                                                                 природних багатств нашої планети".
                                                                                                   Денис Кривий
  
19 лютого у шкільній бібліотеці Первомайського НВК відбулася зустріч з фотографом-натуралістом Денисом Олександровичем Кривим.
    Денис Кривий створює неймовірно красиві художні портрети дикої природи і її мешканців. Його герої – дикі звірі, птахи, яких можна не помітити, проходячи повз та пейзажі самої природи, яка нас оточує. Фотограф помічає красу цих дивовижних істот, підкреслює їх грацію, індивідуальність, показує досконалість, створену природою.
   Сьогодні Денис - відомий фотограф-натураліст, чиї фотографії перемагають на найпрестижніших світових фотоконкурсах і публікуються авторитетними виданнями, присвяченими географії та світу дикої природи.
    На зустрічі були присутні учні 6 -11 класів, які   захоплюються фотомистецтвом, шанувальники творчості і однодумці.
    Розмова відбулася в невимушеній обстановці. Діти переглянули та прослухали презентацію про творчість фотографа, подивилися відеоролік з його роботами, на розсуд майстру учні представили свої роботи, які були зібрані на фотовиставці «Наш фотовернісаж».
   Денис  поділився своїми надбаннями, розповів про любов до природи і мистецтва яка супроводжувала його з дитинства, що врешті решт  вплинуло і на вибір пейзажно-анималістичної фотографії, як головного жанру фотографічної діяльності.
    Після розповіді  слухачі поставили дуже багато запитаннь фотографу. Дітей хвилювало,  що повинен знати кожен початківець фотограф, якщо має намір стати успішним у своїй області. Денис доброзичливо відповів на багаточисленні питання дітей та подарував бібліотеці школи журнал Nаtional Geographic, у якому напечатана стаття «Сила води» про Гранітно-степове Побужжя,  ілюстрована фотографіями Дениса Кривого. Маємо надію, що Денис стане добрим другом для учнів Первомайського НВК. До нових зустріч!


 Презентація творчості 
фотографа - натураліста Дениса Кривого.

Фотовернісаж від Дениса Кривого
                                                                          Фотозвіт зустрічі.



                           Подарунок для бібліотеки



2 коментарі: