четвер, 6 грудня 2018 р.

Нове ім’я


Ангеліна Кріхелі

      «Я - дитя стику століть: ми ще ставилися з недовірою, як до казки, до нових технологій, але вже мріяли про них. Люблю запах книги, шелест сторінок, провести пальцем по корінцях книг на полиці, почути їх живий, майже відчутний, шепіт. Але не проти почитати і в інтернеті.»                              
                                  Ангеліна Кріхелі    

   Народилась 1 жовтня 1990 року в сім’ї представниці циркової династії Ірина Михайлівна Кріхелі. Зараз мати ілюструє деякі книги Ангеліни Кріхелі.
    У дитинстві Ангеліна багато писала та мріяла стати професійним письменником. В 15 років Ангеліна пробує себе в журналістиці в газеті «Нове покоління». У 2009 році її роботи помічає редактор «Новой Николаевской газеты» та запрошує до газети позаштатним кореспондентом. Поступово Ангеліна охоплює в статтях та нарисах не лише близький та зрозумілий їй світ культури і мистецтва, але й медичні, соціальні питання.
   З 2012 року і до сьогодні пише для газет «Южная Правда», «Вестник Прибужья».Під час активної журналістської діяльності з'являється низка інтерв'ю з зірками театру і кіно України та ближнього зарубіжжя. Такими як: Ольга Сумська, Катерина Кістень, Ігор Сігов, Анатолій Кот та інші.
Будь ласка, запрошуємо вас познайомитися з творами молодої, талановитої письменниці.
     

1 коментар: