субота, 8 грудня 2018 р.

Зустріч з письменницею в бібліотеці

Давайте вірити в чудеса!
   7 грудня до  Первомайську завітала Ангеліна Кріхелі, письменниця, автор книг для дітей та сімейного читання, член Національної спілки журналістів України,  щоб поспілкуватися зі своїми читачами. 
    Так сталося, що візит до нашої школи не був запланований, але сталося диво.  Ми щиро запросили письменницю на гостини і вона згодилась, незважаючи на дуже щільний графік свого туру бібліотеками області. 
   Коли я зустріла Ангеліну з її командою, вона виглядала стомлено. Ми під’їхали до школи, проїзд було перекрито. Вона спитала : «Ще далеко?». Моя відповідь була : «Ми майже на місці.» І ми з Ангеліною та її літературним агентом пішли пішки. Потрапивши  до шкільної бібліотеки, заповненої  дітьми, які з цікавістю чекали справжню письменницю, її очі засяяли. І вона вже була готова ділитися з читачами своєю любов'ю , заряджувати позитивом, цікавими розповідями.  Часу було обмаль, але Ангеліна відразу знайшла спільну мову з дітьми, розмовляла з ними їх мовою. Це море гарних емоцій, тепла та радості. Вона щиро відповідала на питання, жартувала, давала автографи та робила спільні фото. 
   Після від’їзду письменниці ще довго не вщухали розмови. Бібліотекарі ознайомили читачів з інтерактивним плакатом, присвяченим творчості Ангеліни Кріхелі, де можливо переходячи до посилань, читати твори письменниці он-лайн та з її власним сайтом. Одноголосно вирішили присвятити урок з літератури рідного краю творам письменниці. 
    Книга з автографом, подарована шкільній бібліотеці, плакати з гарними словами про читання, тепло свого серця, яке подарувала Ангеліна,  довго нагадуватимуть про неординарну подію  зустрічі з «живою» письменницею. 
   Сподіваємося, що зустріч з Ангеліною Кріхелі  спонукає наших  читачів до бажання читати.  
    Нам дуже пощастило! Дякуємо,Анеліна, що не відмовили і приїхали до нас! Ви дуже світла, позитивна людина! Сподіваємося на майбутні зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар