четвер, 21 березня 2019 р.

Практикум шкільних бібліотек 20.03.2019

LearningApps.org – сервіс
 для створення розвиваючих інтерактивних ігор в бібліотечній практиці.
   
             Відповідно до плану роботи управління освіти 20 березня   на базі НВК "ЗОШ І-ІІ ст. № 15-колегіум"  бібліотекарями Левченко І.А. і Мазуренко Л.Г. було проведено практикум  бібліотекарів закладів загальної освіти.
   Бібліотекрі працювали над створенням  інтерактивних вікторин  та плакатів на базі сервісу  LearningApps.org.
       Практикум був спрямований на підвищення рівня знань бібліотекарів в області інформаційних технологій, набуття вмінь застосовувати сучасні технології в бібліотечній роботі та практичного освоєння додатку LearningApps.org (від англ. learning apps – «навчальні програми та додатки») для створення інтерактивних ігор.
        Бібліотекарі прослухали теоретичний матеріал (знайомство з інтерфейсом, характеристика), виконали практичну роботу (технологія створення та редагування інтерактивного ресурсу, способи розміщення ресурсу в Інтернеті).            В результаті навчання на практикумі учасники самостійно створювали та редагувати розвиваючі інтерактивні ігри з використанням текстового та ілюстративного матеріалу.
     Навчились використовувати онлайн сервіси для вирішення найрізноманітніших завдань,опанували знання по особливостям роботи з різними інструментами додатку LearningApps.org, навчились розміщувати інтерактивні ігори на блозі та на сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар