субота, 4 березня 2017 р.

Ізабель Абеді та пригоди Лоли




         Жила-була маленька дівчинка … яка постійно мріяла днем ​​і не могла заснути ночами. Читати вночі їй не дозволяли, тому вона сама собі вигадувала історії. Цією маленькою дівчинкою була Ізабель Абеді.

          Вона народилася 3 березня 1967 року в Мюнхені. Її дитинство пройшло в Дюссельдорфі, де вона закінчила школу. У сні Ізабель завжди подорожувала по всьому світу, як цирковий артист. І після закінчення школи вона дійсно вирушила у подорож до Лос-Анджелесу, для проходження стажування з кіновиробництва.

     У Гамбурзі Ізабель Абеді вчилася на автора рекламних текстів. За тринадцять років роботи вона написала тексти для реклами шампуню, шоколаду, миючих засобів і дорогих ручок.
     Зі своїм чоловіком Едуардо – музикантом з Бразилії, вона познайомилася в Гамбурзі. Спочатку вони жили утрьох – Ізабель, Едуардо і його дочка Інаі, а потім в їхній сім’ї народилася ще одна дівчинка – Софія.
     Так само, як і мамі, Софії було важко заснути вночі, тому Ізабель розповідала їй історії які колись давно вигадала – так народилася перша книга, а потім ще одна і ще…
      Зараз Ізабель Абеді письменниця, і коли вона не може заснути ночами – пише нові історії, які тим часом подорожують по всьому світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар