субота, 4 березня 2017 р.

Пам’ятники літературним героям.

                             Пам’ятники літературним героям.
     Читаючи художні твори, ми знаходимо друзів та порадників, вони стають нам рідними та близькими. Часом, ми б хотіли не тільки уявляти їх, але й побачити у реальному житті. Тож подорожуючи світом, стає удвічі приємніше зустріти їх де-небудь, втілених у камені чи бронзі, дереві чи бетоні. Адже твого книжкового друга знають і шанують не лише у твоїй країні, але й закордоном. Історії барона Мюнхаузена чи пісні Вінні-Пуха, перекладені на різні мови та донесені до мільйонів сердець, – це захоплюючий досвід, що поєднує тебе з безліччю людей, які мають однакові літературні уподобання.
    Згадайте, хто з книжкових персонажів став для вас найулюбленішим?
Пропонуємо вам «онлайн» подорож до пам'ятників літературним героям в Україні!  Сподіваємося, що для вас це лише початок, а продовження буде з фотокамерою!
      

2 коментарі:

  1. Вот это да! Сколько памятников литературным героям в Украине!!! ЗДОРОВО! Даже Ихтиандру есть и Чеширскому коту! А Остапу Бендеру, Мюнхаузену - очень много памятников. Здорово, что сейчас появились такие памятнику в разных странах. Раньше ставили памятники только писателям, поэтам, а не их героям.

    ВідповістиВидалити
  2. Когда работала над этой темой, накопила множество сведений о маленьких памятниках и статуэтках, систематизирую и выложу в сеть. Там много сюрпризов.

    ВідповістиВидалити