суботу, 15 квітня 2017 р.

Сергій та Марина Дяченки

Дяченки Сергій Сергійович та Марина Володимирівна

 14 квітня відзначає свій день народження популярний український письменник Сергій Сергійович Дяченко. У співавторстві зі своєю дружиною Мариною він працює в жанрах сучасної наукової фантастики, фентезі, казки та ін., Успішно поєднуючи кілька жанрів в одному творі.
Сергій Дяченко, кандидат біологічних наук - в минулому лікар-психіатр - закінчив сценарний факультет ВДІКу, є автором багатьох сценаріїв художніх та документальних фільмів, лауреатом низки всесоюзних, міжнародних премій в галузі кіно, лауреатом Державної премії України.
  Марина і Сергій Дяченко прийшли в фантастичну літературу більше 20 років тому і відразу ж стали в ній одними з перших. З тих пір кожна їхня книга - подія, яка гарантує високі місця в рейтингах. Разом вони написали близько 30 романів, сотні повістей та оповідань, а також видали понад 170 авторських книг (включаючи переклади іншими мовами і перевидання) загальним тиражем в мільйони примірників, стали лауреатами понад 80 українських, російських і міжнародних літературних премій. На загальноєвропейській конференції фантастів «Єврокон-2005» в Глазго (Шотландія) голосуванням представників 24 країн М. і С. Дяченко визнані кращими письменниками-фантастами Європи.

Пропонуємо вам познайомитися з найвідомішими творами письменників.


Немає коментарів:

Дописати коментар